Upprop

Sverigevänner, det är dags att ställa upp för Sverige!

MANIFESTATION den 16 Juni med krav på regeringens omgående avgång
– VI BEHÖVER DIG PÅ PLATS!

Samling av tillströmmande från hela landet i Kungsträdgården den16 juni för marsch mot Riksdagshuset vid 11.00-tiden den 16:e juni. Kom i god tid! Manifestationens ordningsregler är att bara svenska flaggor förekommer i den; inga andra symboler, budskap eller partipolitiska utspel.
Alla ska kunna känna sig bekväma med att delta med ett budskap som representerar dem, utan att behöva kopplas till någon partipolitik.

Det handlar om att rädda vårt land som nation och vi uppmuntrar folk helt oavsett politisk övertygelse, religion och nationalitet som är överens om att kursen måste läggas om, omgående. Regeringen har missbrukat sin makt och  gått över gränsen. NU HAR VI FÅTT NOG!

Samla alla dina vänner, anhöriga och bekanta för en stark manifestation mot det politiska haveriet.  Nu tar vi tillbaka vårt land från vanstyre och politiska extremister!

FB

Alla anmälningar behandlas konfidentiellt och syftet med dem är att få ett begrepp om deltagarantalet. Inget annat.

Övrigt
Avfärda resolut antidemokratiska krafter som mot allt sunt förnuft vill påverka manifestationen negativt. Depraverade extremister- på alla samhällsnivåer- har med sin utpressningsretorik gjort sitt; vi manifesterar nu för att vi inte längre finner oss i att tvingas leva i de kostsamma, diskriminerande, kriminella och förtryckande konsekvenserna av deras irrationella framfarter. Deras tid är över.

Alla som kan erbjuda samåkning, ombedes höra av sig.
Alla med lokal kännedom i Stockholmsområdet – erbjud dig hjälpa till!
Alla som kan erbjuda sovplatser till långväga deltagare, skriv!!

Läsvärt: